Wie zijn wij eigenlijk?

Leuk dat je het vraagt!

De Wafelwagen is namelijk een verhaal apart, dat al een aantal jaren teruggaat. Bij het begin van de Corona werd de wagen aangekocht uit Zuid-Frankrijk, waar hij dienst deed als veewagen. Zwaar vervallen knapten Dylan en Brandon -de twee kopers- deze Peugeot J7 old timer uit 1977 op. Professionele hulp daarbij bleek regelmatig nodig.

Uiteindelijk maakten ze er een food truck van waarmee je in grote getale verse wafels kon maken. Toen ze hiermee klaar waren, testten ze hun concept door deel te nemen aan (food) festivals, maar ook door te cateren bij feesten en partijen. De Wafelwagen als bedrijf was gestart.

De twee mannen wilden echter de verdere groei van het bedrijf overlaten aan iemand die net zo gepassioneerd was op het gebied van old timers en wafels als zij waren. De hele onderneming werd te koop aangeboden via Marktplaats en daar zag Willemijn Bakker (achternaam geen grap) de wagen voor het eerst.

Om een lang verhaal kort te maken: als afgestudeerde patissier met een voorliefde voor oude auto’s heeft Willemijn het bedrijf De Wafelwagen in de zomer van 2022 overgenomen. Sindsdien is zij het dus, die met groot enthousiasme de sfeer verhoogt op allerlei grote en kleinere evenementen. Vanuit haar bijzondere voertuig verkoopt zij dan -afwisselend bijgestaan door vrienden en familie- allerlei variaties van de Brusselse wafel.

Willemijn komt je graag tegen en neemt alle tijd voor je. Loop eens langs als je haar ziet staan!